Genomen Maatregelen COVID-19

Zomerbanden

Promotie eindigt op: 30/05/2022

Zomerbanden

Wacht u liever op de zon alvorens met uw wagen naar zomerbanden om te schakelen? Wees er op tijd bij met uw afspraak, zo voorkomt u lange wachttijden. Groep Thoen adviseert u om van winterbanden om te wisselen naar zomerbanden.

 • Zodra het zomeruur wordt ingesteld (vanaf zondag 27 maart zetten we de klok een uurtje vooruit)
 • De daarop volgende weken, met name de maand april

Plan uw bandenwissel


Klaar voor het voorjaar? Plan nu uw bandenwissel!

 • PROMO-ACTIE OP BANDEN BIJ THOEN!

  Profiteer van mooie kortingen op onze zomer- of all seasonbandensets! Thoen biedt tot 40% korting op zijn bandenassortiment tot en met 30 mei 2022!

 • WAAROM BANDENWISSEL?

  Op tijd wisselen naar de juiste banden zorgt voor een verbeterde veiligheid op de weg en ook voor minder bandenslijtage en een lagere brandstofverbruik. Zo komen uw banden mindersnel tot vervanging toe en hoeft u minder vaak te tanken.

 • PLAN DIRECT UW AFSPRAAK IN

  Zo bent u ervan verzekerd dat u deze lente en zomer veilig de weg op kunt. U kan de bandenwissel uiteraard ook combineren met een technisch onderhoud. Dan hoeft u maar één keer langs te komen en rijdt u de zomer meteen superveilig tegemoet!


 • Speciale actie. Tot 40% korting op uw zomerbanden!

  Toe aan nieuwe zomerbanden. Komt dat even goed uit! Bij Groep Thoen krijgt u reeds een mooie korting bij aankoop van 1 zomerband, tot zelfs 40% korting op een set van 4 zomerbanden. Haast u want, want de actie loopt tot 30 mei 2022 en de zomer is daar voor u het goed en wel door hebt, dus maak tijdig een afspraak!

  Maak een afspraak


Andere promoties die u wellicht interessant vindt

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen