Bereikbaarheid van uw Ford garage te Ninove tijdens wegenwerken N8

22/09/2021

Update wegenwerken N8 – 21/12/2021

Uw Ford garage is opnieuw bereikbaar vanuit Ninove via de Brakelsesteenweg. Vanuit Brakel zal nu de wegomlegging gevolgd moeten worden om onze concessie in Ninove te bereiken.

  • Agentschap Wegen en Verkeer

  • Vanaf 11 oktober 2021 start het Agentschap Wegen en Verkeer de rioleringswerken voor de herinrichting van de N8 opnieuw op aan de Brakelsesteenweg. Onze vestiging in Ninove zal daardoor beperkt bereikbaar zijn. Hieronder lijsten we op hoe jouw Ford garage bereikbaar blijft tijdens de werken.

    Handelszaken, waaronder Groep Thoen Ford Ninove blijven tot de afloop van de eerste fase (15 november 2021) bereikbaar via de Brakelsesteenweg uit de richting van Brakel. Vanaf half november bereikt u de handelszaken via een tijdelijke werfweg.



  • Omleidingsplan N8 Ninove
  • Fasering & Timing

    OKTOBER 2021 TOT ZOMER 2022: WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN

    Om de hinder voor het verkeer te beperken zullen de werken in 3 fases uitgevoerd worden.

    • fase 1 - 11 oktober - half november : aanleg riolering van Aardeweg tot zone nieuw winkelcentrum
    • fase 2 - 11 oktober - januari 2022 : aanleg riolering van zone nieuw winkelcentrum tot Feestzalen De Vos
    • fase 3 - januari 2022 - zomer 2022 : aanleg nieuwe weg van Aardeweg tot Tabakslaan.

  • Om de werken binnen de voorziene timing rond te krijgen zullen de werken van fase 1 en 2 gelijktijdig starten. Tijdens de periode dat de werken gelijk lopen zal er in fase 2 enkel in de bermen en het fietspad gewerkt worden. De rijweg blijft daar vrij. Tijdens die werken blijft het verkeer komende vanuit Brakel mogelijk.

    Groep Thoen Ford Ninove is tijdens deze fases dus bereikbaar voor verkeer vanuit de richting van Brakel via de Brakelsesteenweg. Kom je uit centrum Ninove? Dan zal je omgeleid worden zoals aangeduid op het plan hiernaast

    Meer info


  • Groep Thoen Ninove N8
  • Omleiding N8 Ninove : garage Ford te Ninove blijft bereikbaar

    Plaatselijk verkeer van minder dan 3,5 ton richting Brakel of Geraardsbergen  volgt een omleiding via de Bovenhoekstraat, Smid Lambrechtstraat, Nederhasseltstraat en Wildendries. Om de hinder in de dorpskern van Outer te beperken worden enkele straten enkelrichting.

    Plaatselijk verkeer van minder dan 3,5 ton richting Ninove volgt een omleiding via de JB van Langenhaeckestraat, Paardeveldstraat, Eichemstraat, Preekherenstraat, Perrestraat en Aardeweg. Om de hinder in de dorpskernen van Appelterre en Eichem te beperken worden enkele straten enkelrichting (ook voor fietsers). Wegenwerken N8 Ninove ter hoogte van De Kimpe.


  • Wegvernieuwing N8 Ninove
  • Jouw Ford garage blijft dus steeds bereikbaar via de aangeduide omleidingen. 

    Wens je meer informatie over de vernieuwing van de N8 in Ninove? Lees hier alle info na. Maak je graag online een afspraak of videocall met één van onze sales advisors?

    Maak een afspraak


Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws